Наш курс Python складається із практичних завдань. У процесі навчання ви навчитеся писати програми на таких фреймворках як Flask та Django, отримаєте навички проектування структури баз даних, створите власну інфраструктуру з кількома сервісами та скористаєтеся кількома фронтенд-інструментами. Також навчитеся писати Unit тести та спробуєте різні підходи BDD та TDD, напишете власні Python пакети.

В результаті створені вами веб-програми зможете додати до свого портфоліо.

НА СЬОГОДНІЙ МОМЕНТ ПРОГРАМА СКЛАДАЄТЬСЯ З НАСТУПНИХ ЗАВДАНЬ:

CLEAN CODE - Це завдання допомагає навчитись писати якісний код відповідно до стандарту PEP-0008, структурувати код, застосовувати різні підходи та патерни.

UNIT TESTS - Студент, виконуючи це завдання, знайомиться з написанням юніт тестів, інструментами для перевірки покриття коду тестами.

COLLECTIONS & COMMAND LINE INTERFACE & PACKAGING - Виконуючи цю групу завдань, студент отримує навички написання коду, додавання до вже готового коду функціоналу для роботи через консоль і зрештою створення пакету на базі існуючого функціоналу.

REPORT - Це завдання дає можливість навчитися працювати з файлами, сортувати дані та писати повноцінний пакет для використання в наступних задачах

FLASK - Дана група завдань дозволяє набути досвіду роботи з фреймворком Flask. Написати повноцінний додаток з веб-інтерфейсом та api. Здобути досвід роботи з такими ORM бібліотеками, як peewee та SQLAlchemy.

DJANGOGRAMM & DJANGOWEATHERREMIDER - Працюючи над завданнями цієї групи, студент виконує реальні завдання, які зазвичай зустрічаються в роботі fullstack developer'a. Тут є всі етапи починаючи з проектування структури програми, роботи над веб-інтерфейсом та api, інтеграцією зі сторонніми сервісами та закінчуючи деплоєм у продакшн. Студент отримує досвід роботи з Django, Django REST Framework, Celery, Redis, PostgerSQL, webpack, bootstrap, etc. 

DJANGOAIR ERP SYSTEM - Це завдання, по суті фінальний акорд, для його вирішення потрібно застосувати всі накопичені знання та вміння, що потребує нестандартних рішень та підходів