Курс по Unity3D призначений для тих, хто має базові знання програмування на С# і хоче отримати перспективну і високооплачувану роботу Unity3D-розробника. Завдання курсу будуються від найпростішої match-3 гри до складного 3D-шутера, виконуючи їх ви навчитеся користуватися редактором і зрозумієте логіку побудови ігор. По завершенню курсу ви зможете розробити гру будь-якого жанру і втілити свої ідеї.

Особливу увагу приділіть підходам та лайфхакам, які використовуються в ігробудуванні (той самий ефект паралаксу), це допоможе з меншими зусиллями отримати бажаний результат. Також при розробці гри важливо приділяти увагу всім складовим, адже часто буває, що код - не найважливіша її частина. Йдеться про саму ідею, дизайн, музику, управління, та подання результату.

При складній задачі декомпозируйте її на дрібніші, розробляйте їх по черзі і об'єднуйте в готове підсумкове завдання.

Часто одне й те саме завдання можна вирішити різними способами, вибирайте той, який доречний у цій ситуації та проекті загалом. Частина методів движка не оптимізована і важка в роботі, але дуже зручна (про це сказано в самій документації), тому якщо, скажімо, у вас прототип і оптимізація з архітектурою не важливі, а важлива швидкість розробки - їх можна використовувати, в інших випадках і на "бойових" проектах - лише оптимізовані методи чи підходи.