У 21 столітті будь-яка інформація доступна в один клік миші. Проблема тільки — у якості цієї інформації практично завжди є сумніви. Особливо це стосується навчальних курсів та книг з IT, та з мов програмування зокрема. Вони часто «грішать», тим що:

  • Неповні, тобто після його завершення ви так і залишаєтеся з невмінням написати найпростішу програму.
  • Надлишкові: ви витрачаєте купу часу на вивчення аспектів, які вам можуть вже й не знадобитися і просто витрачаєте час. Ні автори книг, ні творці курсів не мають завдання швидше вас навчити, вони зовсім інші завдання. У автора книги - завдання її вам продати (тому йому вигідно включати до книги зайві теми, щоб збільшити її обсяг і зробити привабливішою для покупців). У автора безкоштовного курсу в інтернеті приблизно ті ж завдання, тільки він отримує від вас увагу.
  • Не актуальні: програма курсу/книга можуть бути написані кілька років тому і не відповідати сучасним версіям софту та способам вирішення завдань. Особливо такі речі стосуються книг — навряд чи автор книги бігатиме за всіма своїми читачами та вклеюватиме оновлення у всі книги. Але й безкоштовних матеріалів в інтернеті ця проблема також стосується. Автор безкоштовного курсу навряд чи піклуватиметься про своєчасне оновлення курсу.
  • Просто невірні: автор міг не володіти методикою викладання чи мовою програмування на належному рівні, і курс може просто не навчити вас.

Наша методика навчання (менторинг) передбачає, що для того, щоб почати в нас вчитися, потенційний студент має самостійно освоїти основу мови. І тих, хто це ще не зробив, ми змушені були відправляти доучуватися. Але підібрати для них такий курс, який би вчив лише актуальному, повно і без зайвого — нам так і не вдалося.

Саме тому ми і вирішили зробити такий курс для C#, тим більше, що аналогічний курс Java (Java Start) відмінно себе зарекомендував, і його пройшло кілька сотень студентів, багато з яких продовжили навчання у нас на менторингу.

У нашому курсі нічого зайвого — лише завдання, які крок за кроком проведуть від стану «я хочу навчитися програмувати» до «я можу написати просту програму на C#». Курс містить близько 20 завдань і після виконання останнього ти будеш готовий йти до нас на менторинг або продовжувати вчити C# самостійно.