Якщо ви хочете стати частиною однієї з найкриативніших та найцікавіших областей ІТ галузі, а саме UX дизайну, то цей курс для вас. Наш UX курс базується на реальних прикладах. Курс складається з практичних завдань з UI та UX.

Ви дізнаєтеся все про UX Design, що це таке, що роблять UX дизайнери, як вони (а потім і ви) думають, які інструменти використовують, і про те, як просуватися вперед в області UX. Після закінчення курсу у вас буде готовий проект для портфоліо.

UX дослідження

UX Дослідження складається з двох частин: збір даних та їх узагальнення, таким чином допомагає нам визначити, підтвердити або спростувати наші припущення, знайти спільні риси в моделях поведінки користувачів, а також розпізнати їхні потреби та цілі.

Структура проекту

Складання інформаційної архітектури, написання історій, сценаріїв і User Flow на основі користувальницького дослідження.

Прототипування

Скетчі, вайрфрейми, мокапи як способи комунікації у дизайні. Для перевірки чи спростування інформаційної архітектури та інших аспектів проекту.

Принципи веб-дизайну

Візуальна вага, напрям, акцентування, контраст, балансування, повторення, зручність сприйняття, чим більше уваги приділяти цим принципам, тим більш вдалим у результаті вийде дизайн.

Компоненти

Кнопки, меню, перемикачі, форми - всі ті елементи, що допомагають користувачам взаємодіяти з сайтом або програмою. У кожного компонента може бути кілька станів, які допомагають користувачам зрозуміти інтерфейс. Також вчимося передавати дизайн спіки розробникам та взаємодіяти з ними.

Проект для портфоліо

Процес створення UX-портфоліо висвітлює ключові моменти вашого процесу проектування та дозволяє показати іншим, хто ви як дизайнер, ваші навички та досягнення.