Наші практичні курси націлені на те, щоб зробити з вас професіоналів у сфері Android розробки. Всього є 17 практичних завдань, які покривають 90% вимог ринку до Junior Android Software Engineer. У завданнях ви зіткнетеся з базовими UI компонентами та проблемами UX. Навчітеся правильно проектувати Android додаток швидко та якісно. Дізнаєтеся як використовувати затребувані фреймворки Dagger2+Retrofit+RxJava (or Kotlin flows + coroutines)+AutoValue і дізнаєтеся як використовувати їх у зв'язці. Крім того, кожне завдання передбачає написання Unit тестів та UI тестів, що також додає вам колосальний досвід у розробці. Ви дізнаєтеся як правильно адмініструвати програму використовуючи Gradle. Як працювати з ресурсами програми. Як оптимізувати і робити його менше та швидше. І як правильно вести розробку із використанням системи контролю версій Git. Що потрібно для того, щоб програма була успішно опублікована на Google Play.

ПРОГРАМА СКЛАДАЄТЬСЯ З ТАКИХ БЛОКІВ:

CLEAN CODE, JAVA CORE, COLLECTIONS: Упор робиться на стабільність програми, відображення списків в UI та основи архітектури програми

LOCATIONS AND GOOGLE MAPS: Ви дізнаєтесь, як правильно працювати з сервісами локації в умовах обмежених ресурсів. Як створювати свої компоненти та як працювати з картою.

REST API AND FIREBASE PUSHES: Тут ви навчитеся інтегруватися із сервером, правильно проектувати архітектуру програми та зіштовхнетеся зі складними UX питаннями.

LEGACY PROJECT: Тут ми знімемо рожеві окуляри і подивимося, як може виглядати ваша перша робота на прикладі кастомізації програми Telegram.

INTEGRATION WITH EXTERNAL SERVICES: Доступ та отримання даних із зовнішніх сервісів (соц. мережі) за допомогою бібліотек